Класична музика
|
|
Blues | Date: Пятница, 04.05.2007, 00:35 | Message # 1 |
Admin
Group: Администраторы
Status: Offline
| Класична музика— не обтяжене термінологічною точністю поняття, яке вживається, в залежності від контексту, в трьох значеннях: 1. У значенні якісної оцінки 2. У вузькоісторичному та музично-теоретичному сенсі 3. У типологічному сенсі
музику треба творити, а не сперечатись про неї (с) Славік Треба рожать музику, а для цього треба її зачати (с) cruelkind & Адуванчік ... тир ґадини... (с) Talionnen
Post edited by Blues - Пятница, 04.05.2007, 00:35 |
|
| |
InnKa | Date: Понедельник, 07.05.2007, 22:48 | Message # 2 |
Майор
Group: Модераторы
| А я просто люблю її слухати, а не замислюватись над тим, що воно таке в точності) Більше за все, мабуть, люблю Моцарта, Вівальді і Бетховена. Ще дуже приємно послухати ноктюрни Шопена.
|
|
| |
Blues | Date: Понедельник, 07.05.2007, 23:05 | Message # 3 |
Admin
| мені ще Чайковський подобається, кльовий дядько
музику треба творити, а не сперечатись про неї (с) Славік Треба рожать музику, а для цього треба її зачати (с) cruelkind & Адуванчік ... тир ґадини... (с) Talionnen
|
|
| |
InnKa | Date: Вторник, 08.05.2007, 23:34 | Message # 4 |
Майор
| він, до речі, голубий був і це загальновідомий хвакт)
|
|
| |
Blues | Date: Среда, 09.05.2007, 00:41 | Message # 5 |
Admin
| InnKa, якщо чесно, то мені начхати хто голубий, а хто фіолетовий. це не змінює моє ставлення до нього.
|
|
| |
Zeppelin | Date: Четверг, 10.05.2007, 23:00 | Message # 6 |
Майор
| І я люблю класику слухать Ніяка музіка не викликає в мене того захоплення й емоцій, як класика. Але не завжди її сприймаю, як належить.
|
|
| |
Фенечка | Date: Воскресенье, 09.09.2007, 14:31 | Message # 7 |
Сержант
Group: Пользователи
| Blues, клёвое выраженице, :)) Кто голубой, а кто фиалетовый. :)) Надо запомнить...
|
|
| |